27 Ekim 2013

DevFest'13 Ankara

"
DevFestler, Google tarafından yazılım geliştiricilerini bir araya getirmek üzere her yıl düzenlenen konferanslar dizisidir. Google, 2011’den itibaren bu konferansların organizasyonunu GDG’lere (Google Developer Group) bırakmıştı. Bu yıl Kasım ayında dünyanın bir çok kentiyle birlikte Ankara'da da gerçekleşecek olan DevFest etkinliği  geliştiricileri ve teknoloji meraklılarını bir araya getirecek. GDG Ankara tarafından organize edilen DevFest'13’e Viveka’nın da desteğiyle 3 Kasım 2013 Pazar Günü TOBB-ETÜ Garaj ev sahipliği yapacak.

DevFest’13 kapsamında konuşmacılar oturumlarda sunumlarını uygulamalı olarak  katılımcılara sunacaklardır. DevFest’13 organizasyonunda konuşmacı olmak için aşağıdaki konulardan biri ile bize ulaşmanız yeterli. Etkinlikte yer alacak konular şöyle:

Android SDK, Android NDK, Google+ API, Maps APIs, Google Cloud Messaging for Android, Android UI, Game Engines, Google Play Services, Chrome/HTML5, Cloud Storage, Cloud SQL, Google App Engine, SEO/SEM

Konuşmacılar belirlenen bu konular dışında akıllarına gelebilecek, ilgi duydukları diğer konularda da başvuruda bulunabilirler.

Konuşmacı olmak için:gdg.ankara@gmail.com
Etkinlik Zamanı : 3 Kasım 2013 Pazar
Etkinlik Yeri : TOBB-ETÜ Garaj 3. Kat Büyük Salon
"

Alıntı : http://www.eventbrite.com/event/8557542841

Kayıt yaptırmak için üstteki linke başvurabilirsiniz.

Bu Blogda Ara

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *